Charakteristika:
Klasický mäsový výrobok, ktorý po ohriatí slúži na rýchle občerstvenie.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové mäso, hovädzie a prírodné koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 762 kJ/184 kcal, tuky: 15,12g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,18g, sacharidy: 1,00 g, z toho cukry: 0,30 g, bielkoviny: 11,40 g, soľ: 1,85 g.
Odporučané použitie:
Po vybalení z fólie a ohriatí vhodný na konzumáciu.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Malé balenie
|
Vákuové balenie
|
240 g
|
Rodinné balenie
|
Vákuové balenie
|
720 g
|
Gastro balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 2100 g
|