Štruktúra spoločnosti
Slovenská spoločnosť TAURIS patrí k popredným výrobcom a distribútorom mäsových výrobkov a výsekového mäsa. Trvalým cieľom slovenskej spoločnosti TAURIS je zvyšovanie kvality výroby, odbornej úrovne zamestnancov, pracovného prostredia a úrovne spolupráce s našimi obchodnými partnermi. V roku 1996 získala naša spoločnosť ako prvý mäsokombinát na Slovensku Certifikát riadenia kvality EN ISO 9002. V máji 1997 dostala slovenská spoločnosť TAURIS NITRIA so súhlasom centrály v Bruseli pod. č. SK 15 povolenie vývozu do krajín Európskej únie od Štátnej veterinárnej správy Bratislava.
Prevádzky TAURIS Group
Výrobná prevádzka TAURIS RIMAVSKÁ SOBOTA, Špecializuje sa na výrobu drobných mäsových výrobkov, mäkkých salám, šuniek, špeciálnych mäsových výrobkov, výrobkov zo slaniny a bravčového boku, údených mias, varených mäsových výrobkov a nátierok.
Výrobná prevádzka TAURIS SPIŠSKÁ NOVÁ VES, Nárezové stredisko sa špecializuje na výrobu nárezov, výrobu klobás a slanín tradičným domácim spôsobom, chladených mletých mäsových prípravkov a mrazených mletých mias.
Výrobná prevádzka TAURIS MOJMÍROVCE, Zameriava sa na výrobu trvanlivých tepelne opracovaných a tepelne neopracovaných mäsových výrobkov.
TAURIS predajne MÄSIARSTVO u BÝKA, RYBABISTRO, Zaoberajú sa najmä maloobchodnou a veľkoobchodnou činnosťou. Sieť značkových maloobchodných predajní – 85 špecializovaných predajní mäsa a lahôdok na Slovensku.
Výrobná prevádzka RYBA KOŠICE, Popredný výrobca Tresky a chladených aj mrazených výrobkov z rýb a lahôdok. Sortiment výrobnej prevádzky prezentujú dvevlastné značky: „RYBA Košice“– rybacie výrobky a „PIKNIK“ – lahôdkové výrobky.
Prevádzka TAURIS DISTRIBÚCIA, Celoslovenské distribučno – logistické centrum, chladeného a mrazeného potravinového tovaru.