Charakteristika:
Klasický mäsový výrobok s vysokým podielom bravčového mäsa, ktorý po ohriatí slúži na rýchle občerstvenie.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové mäso, prírodné koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1227 kJ/297 kcal, tuky: 26,95g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 10,79g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 13,50 g, soľ: 2,19 g.
Odporučané použitie:
Po vybalení z fólie a ohriatí vhodný na konzumáciu.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Rodinné balenie
|
Ochranná atmosféra
|
450 g
|
Gastro balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 1200 g
|