Klobásy - suché:

Capriccio klobása

Klobásy - suché

Charakteristika:

Ide o ručne párovaný produkt vyrábaný technologickým procesom typickým pre výrobu hrubozrnných klobás. Pri výrobe Capri trvanlivej klobásy  sa používa výhradne kvalitné chudé bravčové mäso z ťažkých kusov vhodné pre výrobu tohto produktu. Doplnené je tvrdou chrbtovou slaninou a následne rezané na reznej doske o veľkosti 8 mm ktorá vytvorí typickú mozaiku tohto výrobku. Výsledný produkt je párovaný ručne na dĺžku 17 cm a preväzovaná špagátom.

Trvanlivosť:

Skladujte pri teplote 0 °C až +24 °C

Zloženie:

Bravčové mäso, slanina, jedlá soľ, zmes korenín, extrakty korenín, cesnak

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1705 kJ/ 407 kcal, tuky: 36,6g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 19,0g, sacharidy: <0,5g, z toho cukry: <0,5g, bielkoviny: 20,0g, soľ: 3,2g

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
OA
cca 500 g