Charakteristika:
Ide o ručne párovaný produkt vyrábaný technologickým procesom typickým pre výrobu hrubozrnných klobás. Pri výrobe Capri trvanlivej klobásy sa používa výhradne kvalitné chudé bravčové mäso z ťažkých kusov vhodné pre výrobu tohto produktu. Doplnené je tvrdou chrbtovou slaninou a následne rezané na reznej doske o veľkosti 8 mm ktorá vytvorí typickú mozaiku tohto výrobku. Výsledný produkt je párovaný ručne na dĺžku 17 cm a preväzovaná špagátom.
Trvanlivosť:
Skladujte pri teplote 0 °C až +24 °C
Zloženie:
Bravčové mäso, slanina, jedlá soľ, zmes korenín, extrakty korenín, cesnak
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1705 kJ/ 407 kcal, tuky: 36,6g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 19,0g, sacharidy: <0,5g, z toho cukry: <0,5g, bielkoviny: 20,0g, soľ: 3,2g
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Gastro balenie
|
OA
|
cca 500 g
|