Klobásy - suché:

Capriccio klobása bianco

Klobásy - suché

Charakteristika:

Ide o ručne párovaný produkt vyrábaný technologickým procesom typickým pre výrobu hrubozrnných klobás. Pri výrobe sa používa výhradne kvalitné chudé bravčové mäso z ťažkých kusov vhodné pre výrobu tohto produktu. Doplnené je tvrdou chrbtovou slaninou a následne rezané na reznej doske o veľkosti 8 mm ktorá vytvorí typickú mozaiku tohto výrobku. Výsledný produkt je párovaný ručne na dĺžku 17 cm a preväzovaná špagátom. Výrobok je doplnený imitáciou plesne.

Trvanlivosť:

Skladujte pri teplote 0 °C až +4°C. Po otvorení spotrebujte do 48 hodín.

Zloženie:

Bravčové mäso, slanina, jedlá soľ, zmes korenín, extrakty korenín

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1757 kJ/ 420 kcal, tuky: 35,6g, z toho nasýtené mastné kyseliny 14,6g, sacharidy: ‹0,5g, z toho cukry ‹0,5g, bielkoviny: 21,3g, soľ 2,8g

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
OA
cca 500 g