Charakteristika:
Saláma má hnedočervenú farbu a v reze je vidieť bravčové mäso, mleté na veľké kusy. Je vhodne dochutená koreninami a červenou paprikou. Vôňa a chuť salámy je príjemná, po použitých surovinách a údení.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové, hovädzie mäso a koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Voľné
|
cca 1000 g
|