Charakteristika:
Gril klobása vyrobená z čerstvého bravčového mäsa a z danielieho mäsa, ktoré pochádza priamo zo slovenských lesov. Klobáska má jemne pikantnú príchuť.
Trvanlivosť:
Skladujte pri teplote 0 °C až +4°C. Po otvorení spotrebujte do 48 hodín.
Zloženie:
Bravčové mäso, danielie mäso, pitná voda, jedlá soľ, koreniny, extrakty korenia
Energetická hodnota (na 100g):
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energia: 1140 kJ/275 kcal, tuky: 24,4 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 10,5 g, sacharidy: < 1,0g, z toho cukry: 0,61 g, bielkoviny: 13,8 g, soľ: 1,82 g
Odporučané použitie:
Vhodné na rýchle občerstvenie a na grilovanie.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Malé balenie
|
Vákuovo balené
|
240 g
|