salámy - suché::

Daniel saláma

salámy - suché:

    alergen

Charakteristika:

DANIEL SALÁMA je trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok. Pri výrobe Daniel salámy sa používa kombinácia danielieho a bravčového mäsa. Koreninová zmes s podtónom borievky a bobkového listu v kombinácii s danielím mäsom dáva tomuto výrobku príjemnú chuť a arómu.

Trvanlivosť:

Za podmienok správneho skladovania výrobku pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80% je doba spotreby 40 dní.

Zloženie:

Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 140 g mäsa.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 2183 / 527 kJ / kcal, tuky: 46,83 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 18,89 g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 26,50 g, soľ: 3,66g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Perforovaná fólia
cca 330 g
Ucelený kus
Ochranná atmosféra
180 g
Nárez
Ochranná atmosféra
75 g
Nárez
Ochranná atmosféra
50 g