Charakteristika:
DANIEL SALÁMA je trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok. Pri výrobe Daniel salámy sa používa kombinácia danielieho a bravčového mäsa. Koreninová zmes s podtónom borievky a bobkového listu v kombinácii s danielím mäsom dáva tomuto výrobku príjemnú chuť a arómu.
Trvanlivosť:
Za podmienok správneho skladovania výrobku pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80% je doba spotreby 40 dní.
Zloženie:
Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 140 g mäsa.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 2183 / 527 kJ / kcal, tuky: 46,83 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 18,89 g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 26,50 g, soľ: 3,66g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Perforovaná fólia
|
cca 330 g
|
Ucelený kus
|
Ochranná atmosféra
|
180 g
|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
75 g
|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
50 g
|