Charakteristika:
DIVIAK SALÁMA je trvanlivý tepelne opracovaný mäsový výrobok. Vyrába sa z diviačieho mäsa a slaniny. V saláme je zmes rôznych korenín, ako napríklad nové korenie alebo koriander, ktorá výrobku dodáva tú správnu vyváženú chuť.
Trvanlivosť:
Za podmienok správneho skladovania výrobku pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80% je doba spotreby 30 - 40 dní.
Zloženie:
Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 114 g diviačieho mäsa.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1210 kJ / 291 kcal, tuky: 22,80 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 8,15 g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 21,50 g, soľ: 2,44 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Ochranná atmosféra
|
300 g
|
Ucelený kus
|
Ochranná atmosféra
|
cca 300 g
|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
75 g
|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
50 g
|