Charakteristika:
Výrobok plnený v bravčovom čreve, s dĺžkou jednej nožičky cca 25 cm. Chutná klobása bez pridaných konzervantov, ktorá je na reze charakteristická nepravidelnou mozaikou mäsovoružových zŕn chudej svaloviny a tučných zŕn bielej farby. Vôňa a chuť klobásy je po čerstvej údenine a použitých koreninách, primerane slaná. Klobása údená studeným dymom.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C.
Zloženie:
Bravčové mäso, bravčová slanina, paprika sladká, cesnak, paprika pálivá, rasca, čierne korenie, cukor, jedlá soľ, aromatické extrakty, koreniny, aróma, extrakty korenín. Výrobok plnený do bravčového čreva.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1589 kJ / 380 kcal, tuky: 34,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,1g, sacharidy: ˂0,5g, z toho cukry: ˂0,5g, bielkoviny: 18,6g, soľ: 3,0g.
Odporučané použitie:
Výrobok je potrebné pred konzumáciou dôkladne tepelne opracovať.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Perforovaná fólia
|
PF
|
300
|