Charakteristika:
Šunka s obsahom čistých svalových bielkovín najmenej 13 hmotnostných percent patrí do kvalitatívnej triedy – výberová.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C.
Zloženie:
Bravčové stehno špeciálnej úpravy.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 362 kJ/86 kcal, tuky: 2,88 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,13 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 15,00 g, soľ: 2,10 g.
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
100 g
|