klobásy - suché:

Esterházi klobása

klobásy - suché

    alergen

Charakteristika:

Výrobok je plnený do prírodných bravčových čriev. Vôňa a chuť je výrazná po koreninách – pravá Žitavská paprika. Klobása je vyrobená podľa tradičných receptúr, zaúdená dymom z bukového dreva.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Dátum spotreby uvedený na etikete výrobku.

Zloženie:

Výrobok plnený do bravčového čreva. 138g bravčového mäsa na 100g výrobku.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 2139 kJ / 511 kcal, tuky: 44g, z toho nasýtené mastné kyseliny 15g, sacharidy: ‹0,5g, z toho cukry ‹0,5g, bielkoviny: 30g, soľ 3,5g.

Odporučané použitie:

Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, nárezy, studené misy.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
PF
330