Charakteristika:
Výrobok je plnený do prírodných bravčových čriev. Vôňa a chuť je výrazná po koreninách – pravá Žitavská paprika. Klobása je vyrobená podľa tradičných receptúr, zaúdená dymom z bukového dreva.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Dátum spotreby uvedený na etikete výrobku.
Zloženie:
Výrobok plnený do bravčového čreva. 138g bravčového mäsa na 100g výrobku.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 2139 kJ / 511 kcal, tuky: 44g, z toho nasýtené mastné kyseliny 15g, sacharidy: ‹0,5g, z toho cukry ‹0,5g, bielkoviny: 30g, soľ 3,5g.
Odporučané použitie:
Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, nárezy, studené misy.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
PF
|
330
|