ZABÍJAČKOVÉ ŠPECIALITY - BEZ ÉČOK:

Staroslovenská mäsová tlačenka

ZABÍJAČKOVÉ ŠPECIALITY - BEZ ÉČOK

    alergen

Charakteristika:

Tradícia zabíjačiek našich predkov sa snúbi v Staroslovenskej mäsovej tlačenke. Zabíjačkové špeciality sme rozšírili o tlačenku s dôrazom na vyšší podiel mäsa, neúdenú a bez papriky, vyrobenú z bravčových kolien. Vychutnajte si hodovanie a posedenie pri dobrom jedle so Staroslovenskou mäsovou tlačenkou a zažite atmosféru pravej zabíjačky.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby. Skladujte pri teplote 0 °C až +4°C.

Zloženie:

Bravčové koleno bez kosti, mäsový vývar, bravčové kože, cesnak, soľ a koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Výživové údaje na 100g výrobku: Energia: 631 kJ/151 kcal, tuky: 8,73 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 3,04 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 18,10 g, soľ: 1,66 g.

Odporučané použitie:

Jedná sa o varený mäsový výrobok vhodný na priamu konzumáciu.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 1000