SLANINY - BEZ ÉČOK - ZABÍJAČKOVÉ ŠPECIALITY:
Zabíjačková slanina
SLANINY - BEZ ÉČOK - ZABÍJAČKOVÉ ŠPECIALITY
Charakteristika:
Bravčový bok s kožou
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0 °C až +4°C
Zloženie:
Bravčový bok s kožou, paprika pálivá a sladká, cesnak.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1499 kJ/350 kcal, tuky: 31,25 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,42 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 17,20 g, soľ: 1,08 g.
Odporučané použitie:
Priama konzumácia
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 800
|