ZABÍJAČKOVÉ ŠPECIALITY - BEZ ÉČOK:
Malohontská zabíjačková jaternica
ZABÍJAČKOVÉ ŠPECIALITY - BEZ ÉČOK
Charakteristika:
Špecifickú chuť tvoria koreniny ako čierne korenie, pálivá paprika, rasca a čerstvý trený cesnak.
Trvanlivosť:
14 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové hlavy, kože, srdcia a pľúca
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 878 kJ/210 kcal, tuky: 12,58 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,69 g, sacharidy: 13,49g, z toho cukry: 0,98 g, bielkoviny: 10,80 g, soľ: 1,33 g.
Odporučané použitie:
Vybalenie z fólie a priama konzumácia.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Malé balenie
|
Vákuové balenie
|
cca 450 g
|
Gastro balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 1200
|