Charakteristika:
Klobása patrí do najvyššej rady produktov - Zipser. Kvalitu výrobku podčiarkuje jeho zloženie: obsahuje až 85% mäsa a jeho mozaiku tvoria drobné zrná chudej svaloviny a tučných častí.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové a hovädzie mäso min. 85% a prírodné koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1533 kJ/371 kcal, tuky: 35,24 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,75 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 13,50 g, soľ: 1,83 g.
Odporučané použitie:
Opekanie na prírodnom ohni alebo na oleji v panvici.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Malé balenie
|
Vákuové balenie
|
360 g
|