Charakteristika:
Klasický mäsový výrobok, ktorý slúži po ohriatí na rýchle občerstvenie.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové mäso, hovädzie a prírodné koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1533 kJ/371 kcal, tuky: 35,24 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,75 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 13,50 g, soľ: 1,83 g.
Odporučané použitie:
Po vybalení určený na opekanie na prírodnom ohni alebo na oleji v panvici.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Gastro balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 1500 g
|