Charakteristika:
Šunka s obsahom čistých svalových bielkovín najmenej 10 hmotnostných percent patrí do kvalitatívnej triedy – štandard.
Trvanlivosť:
30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové stehno špeciálnej úpravy
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 349 kJ/83 kcal, tuky: 2,84 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,17 g, sacharidy: 2,57 g, z toho cukry: 0,20 g, bielkoviny: 11,80 g, soľ: 2,25 g
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Malé balenie
|
Plastový obal
|
cca 2400 g
|