Charakteristika:
Bravčová šunka z obsahom čistých svalových bielkovín najmenej 10 hmotnostných percent patriaca do kvalitatívnej triedy – štandard. Charakteristická paprikovým pokryvom.
Trvanlivosť:
30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové stehno špeciálnej úpravy
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 299 kJ/71 kcal, tuky: 1,09 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,43 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 15,20 g, soľ: 2,91 g.
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Veľké balenie
|
Plastový obal
|
3200 - 3500 g
|