Párkoviny, špekačky:

Prémium špekačky

Párkoviny, špekačky

    alergen

Charakteristika:

Mäsový výrobok vhodný na opekanie, pečenie a varenie. Na reze výrobok ružovohnedej farby, jednotlivé kusy oddeľované preväzovaním.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso, prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1074 kJ/259 kcal, tuky: 22,56g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 8,92g, sacharidy: 1,25 g, z toho cukry: 0,20 g, bielkoviny: 12,80 g, soľ: 2,17 g.

Odporučané použitie:

Po vybalení z fólie a ohriatí vhodný na konzumáciu.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 1300g