Charakteristika:
Mäsový výrobok vhodný na opekanie, pečenie a varenie. Na reze výrobok ružovohnedej farby, jednotlivé kusy oddeľované preväzovaním.
Trvanlivosť:
30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové mäso, prírodné koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1074 kJ/259 kcal, tuky: 22,56g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 8,92g, sacharidy: 1,25 g, z toho cukry: 0,20 g, bielkoviny: 12,80 g, soľ: 2,17 g.
Odporučané použitie:
Po vybalení z fólie a ohriatí vhodný na konzumáciu.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Gastro balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 1300g
|