SALÁMY - MÄKKÉ:

Lipovská saláma

SALÁMY - MÄKKÉ

    alergen

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok, ktorý je vhodný najmä na nárezy.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso, hovädzie a prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 909 kJ/220 kcal, tuky: 19,25 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 7,82 g, sacharidy: 1,07 g, z toho cukry: 0,20 g, bielkoviny: 10,50 g, soľ: 2,10 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy, šaláty a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Nárez
Ochranná atmosféra
100 g
Veľké balenie
Plastový obal
cca 2000 g