klobásy - mäkké:

Ipeľská klobása

klobásy - mäkké

    alergen

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok, ktorý slúži po ohriatí na rýchle občerstvenie.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Hydinové mäso a prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1089kJ/263 kcal, tuky: 24,11g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 9,13g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 11,60 g, soľ: 2,09 g.

Odporučané použitie:

Vhodný na konzumáciu po ohriatí alebo pečení.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 1600