klobásy - mäkké:

Párková jemná klobása

klobásy - mäkké

    alergen

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok, ktorý slúži po ohriatí na rýchle občertvenie. Majú príjemnú chuť po hydinovom mäse.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Hydinové mäso a koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 784 kJ/189 kcal, tuky: 14,92g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,15g, sacharidy: 3,88 g, z toho cukry: 0,22 g, bielkoviny: 9,78 g, soľ: 2,35 g.

Odporučané použitie:

Vhodný na konzumáciu po ohriatí.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 2200 g