klobásy - mäkké:

Šunková klobása

klobásy - mäkké

    alergen

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok z bravčového mäsa, ktorý slúži po ohriatí na rýchle občertvenie.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso a prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 819 kJ/197 kcal, tuky: 15,50g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,45g, sacharidy: 2,42 g, z toho cukry: 0,23 g, bielkoviny: 12,00 g, soľ: 2,27 g.

Odporučané použitie:

Po vybalení je táto klobása určená na opekanie na prírodnom ohni alebo na oleji v panvici.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 2100 g