Charakteristika:
Klasický mäsový výrobok z bravčového mäsa, ktorý slúži po ohriatí na rýchle občertvenie.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové mäso a prírodné koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 819 kJ/197 kcal, tuky: 15,50g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,45g, sacharidy: 2,42 g, z toho cukry: 0,23 g, bielkoviny: 12,00 g, soľ: 2,27 g.
Odporučané použitie:
Po vybalení je táto klobása určená na opekanie na prírodnom ohni alebo na oleji v panvici.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Gastro balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 2100 g
|