Charakteristika:
Saláma je na povrchu hnedočervenej farby, v nákroji mäsovo-ružovej farby s drobnou mozaikou chudých a tučných častí. Vôňu a chuť má aromatickú po údení a použitých surovinách.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové mäso a koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1530 / 370 kJ/kcal, tuky: 34,04 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,71g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 15,90 g, soľ: 2,68 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus (dlhá)
|
Vákuové balenie
|
cca 600 g
|
Ucelený kus (krátka)
|
Voľné
|
cca 600 g
|