Charakteristika:
Domáca Žitavská klobása je vyrobená podľa originálnej tradičnej receptúry z poctivej bravčovej suroviny. Originálnu a nezameniteľnú chuť jej dodáva pravá Žitavská paprika. Klobása je údená tradičným spôsobom, studeným dymom na bukovom dreve. Kombináciou všetkých ingrediencií zaručuje dokonalý chuťový zážitok aký poznáme z minulosti, čím uspokojí aj najnáročnejších zákazníkov.
Trvanlivosť:
40 dní od dátumu výroby za podmienok skladovania a vystavenia výrobku pri teplote od 0°C do +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80 %
Zloženie:
138g bravčového mäsa bolo použitých na 100g hotového výrobku. Výrobok je plnený do bravčového čreva.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 2139 kJ/ 511 kcal, tuky: 43,77g, z toho nasýtené mastné kyseliny 14,62g, sacharidy: ‹0,50g, z toho cukry ‹0,50g, bielkoviny: 29,60g, soľ 3,00g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy. Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
voľné
|
cca 600
|
Perforovaná fólia
|
PF
|
cca 600
|