údené mäsá a špeciality:

Údený bravčový chvostík s krížovou kosťou

údené mäsá a špeciality

    alergen

Charakteristika:

Bravčový chvostík je je vyrobený z bravčových krížových kostí, vysolený, na povrchu suchý, dokonale vyúdený, chuť primerane slaná.

Trvanlivosť:

10 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +7°C

Zloženie:

Bravčové krížové kosti

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1195 kJ/288 kcal, tuky: 24,27 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 10,09 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 17,50 g, soľ: 1,94 g.

Odporučané použitie:

Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Nebalené
cca 1000 g