Charakteristika:
Bravčové stehno je červenohnedej farby po vyúdení, na povrchu je dekorované cesnakovými lupienkami, na reze mäsovoružovej farby. Má charakteristickú chuť údeného vareného mäsa, primerane slanú. Hodí sa pre hotely a náročných spotrebiteľov.
Trvanlivosť:
28 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové stehno špeciálnej úpravy, cesnak
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 379 kJ/90 kcal, tuky: 1,86 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,65 g, sacharidy: 2,93 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 15,30 g, soľ: 3,18 g.
Odporučané použitie:
Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 1100 g
|