Charakteristika:
Šunka s obsahom čistých svalových bielkovín najmenej 13 hmotnostných percent patrí do kvalitatívnej triedy - výberová. Výrobok je charakteristický hnedým pokryvom.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové stehno špeciálnej úpravy
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 321 kJ/76 kcal, tuky: 0,99 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,39 g, sacharidy: 2,55 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 14,20 g, soľ: 2,78 g.
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 2000 g
|