údené mäsá a špeciality:

Údené bravčové kolienko bez kosti - Prémium

údené mäsá a špeciality

    alergen

Charakteristika:

Kolienko je vykostené a vysolené, dokonale vyúdené, primeranej slanej chuti.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové zadné a predné kolienka

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 689 kJ/165 kcal, tuky: 10,51 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 3,43 g, sacharidy: 1,36 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 16,30 g, soľ: 2,86 g.

Odporučané použitie:

Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Ucelený kus
cca 800 g