údené mäsá a špeciality:

Veporský plnený bok špeciál

údené mäsá a špeciality

    alergen

Charakteristika:

Mäsový výrobok vyrábaný z bravčového boku je na povrchu posypaný zmesou korenín. Chuť lahodná, primerane slaná, údená a korenená, doplnená chuťou kápie a uhoriek.

Trvanlivosť:

28 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčový bok bez kosti, plnený mäsovou plnkou

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1316 kJ/319 kcal, tuky: 29,85 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 12,33 g, sacharidy: 1,87 g, z toho cukry: 0,22 g, bielkoviny: 10,60 g, soľ: 1,83 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 1100 g