Charakteristika:
Mäsový výrobok vyrábaný z bravčového boku je na povrchu posypaný zmesou korenín. Chuť lahodná, primerane slaná, údená a korenená, doplnená chuťou kápie a uhoriek.
Trvanlivosť:
28 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčový bok bez kosti, plnený mäsovou plnkou
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1316 kJ/319 kcal, tuky: 29,85 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 12,33 g, sacharidy: 1,87 g, z toho cukry: 0,22 g, bielkoviny: 10,60 g, soľ: 1,83 g.
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 1100 g
|