tradičné spišské údeniny:

Spišská údená krkovička

tradičné spišské údeniny

    alergen

Charakteristika:

Spišská údená krkovička je vyrábaná tradičným spôsobom podľa starých receptúr, zaúdená studeným dymom na bukovom dreve. Jedná sa o surové solené mäso, ktoré je potrebné pred konzumáciou dôkladne tepelne upraviť.

Trvanlivosť:

Skladujte vo vise, pri teplote 0 °C až +7 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 85%.

Zloženie:

Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 130 g bravčovej krkovičky, prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1141 kJ/ 272 kcal, tuky: 21,20g, z toho nasýtené mastné kyseliny 8,67g, sacharidy: <0,50g, z toho cukry <0,50g, bielkoviny: 20,24g, soľ 2,69g.

Odporučané použitie:

Výrobok určený na konzumáciu po predchádzajúcej tepelnej úprave. Vhodné na nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Nebalené
400 - 600
Ucelený kus
Perforovaná fólia
400 - 600