Charakteristika:
Spišská údená krkovička je vyrábaná tradičným spôsobom podľa starých receptúr, zaúdená studeným dymom na bukovom dreve. Jedná sa o surové solené mäso, ktoré je potrebné pred konzumáciou dôkladne tepelne upraviť.
Trvanlivosť:
Skladujte vo vise, pri teplote 0 °C až +7 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 85%.
Zloženie:
Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 130 g bravčovej krkovičky, prírodné koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1141 kJ/ 272 kcal, tuky: 21,20g, z toho nasýtené mastné kyseliny 8,67g, sacharidy: <0,50g, z toho cukry <0,50g, bielkoviny: 20,24g, soľ 2,69g.
Odporučané použitie:
Výrobok určený na konzumáciu po predchádzajúcej tepelnej úprave. Vhodné na nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Nebalené
|
400 - 600
|
Ucelený kus
|
Perforovaná fólia
|
400 - 600
|