Charakteristika:
Klobása do kapustnice surová je výborná a to nielen počas zabíjačiek a sviatkov. Svojim zložením dokáže výborne dochutiť kapustnicu a tak vytvoriť chute, ako ich poznáme z čias prípravy tradičných jedál našich predkov. Nech použijete akýkoľvek z receptov na dobrú kapustnicu, pridaním tejto klobásy zaručene získate tú pravú a lahodnú chuť.
Trvanlivosť:
11 dní od dátumu výroby za podmienok skladovania a vystavenia výrobku pri teplote od 0°C do +4°C. Po otvorení spotrebujte do 48 hodín.
Zloženie:
Bravčové mäso min. 91%, slanina a koreniny. Výrobok plnený do bravčového čreva.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1172 kJ/ 280 kcal, tuky: 25,15g, z toho nasýtené mastné kyseliny 9,21g, sacharidy: <0,50g, z toho cukry <0,50g, bielkoviny: 13,43g, soľ 1,94g.
Odporučané použitie:
Jedná sa o chladený mäsový prípravok, ktorý je nutné pred konzumáciou tepelne upraviť. Výborná je na dochutenie kapustnice, prípadne pripravená pečením alebo grilovaním.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Gastro
|
OA
|
cca 1000 - 1200
|