Charakteristika:
Saláma má hnedočervenú farbu a v reze je vidieť bravčové mäso, mleté na veľké kusy. Je vhodne dochutená koreninami a červenou paprikou. Vôňa a chuť salámy je príjemná, po použitých surovinách a údení.
Trvanlivosť:
40 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové, hovädzie mäso a koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1327/319 kJ/kcal, tuky: 24,47g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 9,92g, sacharidy: <1,00g, z toho cukry: <0,20g, bielkoviny: 24,80 g, soľ: 3,90g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
75g
|