Charakteristika:
Saláma je na reze lesklá, tvorená výraznou mozaikou chudých a tučných častí, so sýto červenou farbou po paprike. Vôňa je typická pre trvanlivý mäsový výrobok, po použitých surovinách a údení. Chuť je slanšia a výrazne papriková.
Trvanlivosť:
40 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové, hovädzie mäso a koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 2021/483 kJ/kcal, tuky: 46,89 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 19,18 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <1,00 g, bielkoviny: 16,26 g, soľ: 2,83 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
75g
|