Párkoviny, Hydinové:

Desiatové párky

Párkoviny, Hydinové

    alergen

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok, ktorý slúži po ohriatí na rýchle občerstvenie.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Hydinové mechanicky separované mäso, prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 590 kJ/142 kcal, tuky: 9,62g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 3,43g, sacharidy: 3,50 g, z toho cukry: 0,45 g, bielkoviny: 9,61 g, soľ: 2,45 g.

Odporučané použitie:

Po vybalení z fólie a ohriatí vhodný na konzumáciu.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 2200 g