Charakteristika:
Spišská slanina má lahodnú primerane slanú chuť a intenzívnu vôňu po dyme. Je dekorovaná sladkou paprikou a vyúdená natoľko, aby získala charakter údeného výrobku
Trvanlivosť:
30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčový bok bez kosti s kožou
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1859 kJ/ 444 kcal, tuky: 44,20g, z toho nasýtené mastné kyseliny 20,28g, sacharidy: ‹0,50g, z toho cukry ‹0,50g, bielkoviny: 12,62g, soľ 2,28g.
Odporučané použitie:
Priama konzumácia
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Perforovaná fólia
|
500 - 800 g
|