SLANINY:

Staroslovenský bok

SLANINY

    alergen

Charakteristika:

Staroslovenský bok sa vyrába špeciálnou úpravou bravčového boku bez kosti. Je zaúdený a tepelne opracovaný.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčový bok bez kosti špeciálnej úpravy.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 834 kJ/200 kcal, tuky: 14,27 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,08 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry:< 0,20 g, bielkoviny: 18,00 g, soľ: 2,62 g.

Odporučané použitie:

Priama konzumácia, opekanie.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 1000 g