Charakteristika:
Staroslovenský bok sa vyrába špeciálnou úpravou bravčového boku bez kosti. Je zaúdený a tepelne opracovaný.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčový bok bez kosti špeciálnej úpravy.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 834 kJ/200 kcal, tuky: 14,27 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,08 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry:< 0,20 g, bielkoviny: 18,00 g, soľ: 2,62 g.
Odporučané použitie:
Priama konzumácia, opekanie.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 1000 g
|