Charakteristika:
JELEŇ SALÁMA JEMNE PIKANTNÁ je trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok. Vyrába sa z bravčového a jelenieho mäsa a je dochutená koreninami, ktoré dodávajú výrobku jemnú pikantnosť.
Trvanlivosť:
Za podmienok správneho skladovania výrobku pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80 % je doba spotreby 30 - 40 dní.
Zloženie:
Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 91 g bravčového a 40 g jelenieho mäsa.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1818 kJ / 434 kcal, tuky: 37,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 14,0 g, sacharidy: 2,6 g, z toho cukry: < 0,5 g, bielkoviny: 23,6 g, soľ: 2,8 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Ochranná atmosféra
|
cca 530 g
|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
75 g
|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
50 g
|