Charakteristika:
MUFLÓN KLOBÁSA je trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok, ktorý je údený studeným dymom. Na výrobu sa používa muflonie mäso so zmesou rôznych korenín.
Trvanlivosť:
Za podmienok správneho skladovania výrobku pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80 % je doba spotreby 30 - 40 dní.
Zloženie:
Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 65 g bravčového a 40 g muflonieho mäsa.
Energetická hodnota (na 100g):
1581 kJ / 378 kcal, tuky: 31,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,6 g, sacharidy: 3,00 g, z toho cukry: < 0,5 g, bielkoviny: 22,1 g, soľ: 2,9 g.
Odporučané použitie:
Výrobok je potrebné pred konzumáciou dôkladne tepelne upraviť. Vhodné do rôznych teplých pokrmov.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Perforovaná fólia
|
cca 320 g (1 pár)
|