Charakteristika:
Výrobok tvorí použitá surovina bravčové plece s vrstvou tuku a s kožou, povrch výrobku suchý, hladký a tmavohnedej farby. Na reze výrobok mäsovoružovej farby s vrstvou tuku a s kožou.
Trvanlivosť:
30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové pliecko špeciálnej úpravy
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 749 kJ/180 kcal, tuky: 13,43 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,96 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 14,80 g, soľ: 1,48 g.
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 1000 g
|