Klobásy - ostatné:

Goralská klobása

Klobásy - ostatné

Charakteristika:

Klobása patrí do skupiny ostatných mäsových výrobkov. Je vyrobená z čerstvého bravčového mäsa s prímesou rôznych korenín. Zaúdená je tradičným spôsobom - dymom z bukového dreva. Výrobok je plnený do bravčového čreva.

Trvanlivosť:

Skladujte pri teplote 0 °C až +4 °C. Po otvorení spotrebujte do 48 hod

Zloženie:

Bravčové mäso, mechanicky separované bravčové mäso, koreniny, cesnak, extrakty korenín, jedlá soľ

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1812 kJ / 433 kcal, tuky: 38,8g, z toho nasýtené mastné kyseliny 18,2g, sacharidy: 2,4g, z toho cukry ‹0,5g, bielkoviny: 19,9g, soľ 2,6g

Odporučané použitie:

Vhodné na rýchle občerstvenie.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 1200 g