Charakteristika:
Klobása patrí do skupiny ostatných mäsových výrobkov. Je vyrobená z čerstvého bravčového mäsa s prímesou rôznych korenín. Zaúdená je tradičným spôsobom - dymom z bukového dreva. Výrobok je plnený do bravčového čreva.
Trvanlivosť:
Skladujte pri teplote 0 °C až +4 °C. Po otvorení spotrebujte do 48 hod
Zloženie:
Bravčové mäso, mechanicky separované bravčové mäso, koreniny, cesnak, extrakty korenín, jedlá soľ
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1812 kJ / 433 kcal, tuky: 38,8g, z toho nasýtené mastné kyseliny 18,2g, sacharidy: 2,4g, z toho cukry ‹0,5g, bielkoviny: 19,9g, soľ 2,6g
Odporučané použitie:
Vhodné na rýchle občerstvenie.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Gastro balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 1200 g
|