Charakteristika:
Mix tepelne opracovaných, neúdených klobás. Výrobky v nákroji majú zrnité dielo.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové mäso min. 61% a prírodné koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1502 kJ/364 kcal, tuky: 35,51g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,95g, sacharidy: 1,50 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 9,56 g, soľ: 2,10 g.
Odporučané použitie:
Opekanie na prírodnom ohni alebo na oleji v panvici. Pred opekaním sa doporučuje obaliť klobásu v hladkej múke.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
malé balenie
|
Vákuové balenie
|
440g
|