Charakteristika:
Saláma je hnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Má aromatickú vôňu po údení a primerane slanú, koreninovú chuť.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové mäso a koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1532 / 370 kJ/kcal, tuky: 34,41 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 14,06g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 15,20 g, soľ: 1,15 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 1100 g
|
Ucelený kus
|
Voľné
|
cca 1100 g
|