ZVERINA - SALÁMY::

Jeleň saláma

ZVERINA - SALÁMY:

Charakteristika:

JELEŇ SALÁMA je trvanlivý tepelne opracovaný mäsový výrobok. Vyrába sa z jelenieho mäsa, slaniny a korenín, ako napríklad čierne korenie alebo borievka. Práve borievkový podtón v kombinácii s jelením mäsom dáva tomuto výrobku príjemnú chuť a arómu.

Trvanlivosť:

Za podmienok správneho skladovania výrobku pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80 % je doba spotreby 30 - 40 dní.

Zloženie:

Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 114 g jelenieho mäsa.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1060 kJ / 254 kcal, tuky: 18,10 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 7,25 g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: 0,40 g, bielkoviny: 22,70g, soľ: 2,16 g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Ochranná atmosféra
300 g
Ucelený kus
Ochranná atmosféra
cca 300 g