Charakteristika:
JELEŇ SALÁMA S DUBÁKOVOU PRÍCHUŤOU je trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok. Vyrába sa z bravčového a jelenieho mäsa, dochutená koreninami a dubákmi. Dokonalá kombinácia s výnimočnou chuťou, ktorú si určite zamilujete.
Trvanlivosť:
Za podmienok správneho skladovania výrobku pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80 % je doba spotreby 30 - 40 dní.
Zloženie:
Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 91 g bravčového a 40 g jelenieho mäsa.
Energetická hodnota (na 100g):
1788 kJ / 427 kcal, tuky: 36,4 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 14,0 g, sacharidy: 2,2 g, z toho cukry: < 0,5 g, bielkoviny: 23,8 g, soľ: 4,0 g
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Ochranná atmosféra
|
cca 530 g
|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
75 g
|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
50 g
|