Charakteristika:
JELENÍ FUET je trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok, ktorý vzniká fermentáciou a následným sušením. Vyrába sa z jelenieho mäsa a slaniny a dochucuje sa radom korenín, akými sú napríklad zelené korenie alebo cesnak.
Trvanlivosť:
Za podmienok správneho skladovania výrobku pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80 % je doba spotreby 30 - 40 dní.
Zloženie:
Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 140 g jelenieho mäsa.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1720 kJ / 416 kcal, tuky: 35,20 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 14,60 g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 24,70 g, soľ: 3,62 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Ochranná atmosféra
|
240 g
|
Ucelený kus
|
Ochranná atmosféra
|
cca 300 g
|