Charakteristika:
Saláma je vyrobená na spôsob známeho Luncheon Meat. Vzhľad výrobku v reze je charakteristický nepravidelnou mozaikou so zrnami bravčového chudého a tučného mäsa veľkosti do 10 mm.
Trvanlivosť:
30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové mäso a koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1039 kJ/251 kcal, tuky: 22,54 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 9,08 g, sacharidy: 3,15 g, z toho cukry: 1,16 g, bielkoviny: 8,89 g, soľ: 2,00 g
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
100 g
|