klobásy - mäkké:

Laci klobása

klobásy - mäkké

    alergen

Charakteristika:

Klobása Laci je vhodná najmä na pečenie a varenie.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso, hovädzie a prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1462 kJ/354 kcal, tuky: 32,87g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 12,45g, sacharidy: 2,43 g, z toho cukry: 0,35 g, bielkoviny: 12,00 g, soľ: 2,03 g.

Odporučané použitie:

Vhodný po ohriatí na konzumáciu a pečenie.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 2100