Charakteristika:
Vyrobené z čerstvého bravčového mäsa a zo zverinového mäsa. Bravčové a jelenie mäso rozrobené vo vlastnej rozrábke/špeciálnej zverinovej rozrábke. Jelenie mäso pochádzajúce zo slovenskej zveriny z našich slovenských lesov. Vynikajúca kvalita a chuť.
Trvanlivosť:
Skladujte pri teplote 0 °C až +4°C
Zloženie:
Bravčové mäso, mechanicky separované jelenie mäso, bravčová slanina, jedlá soľ, sušená zelenina, koreniny, extrakty korenín
Energetická hodnota (na 100g):
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energia: 1160 kJ/282 kcal, tuky: 25,4 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,4 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,2 g, bielkoviny: 13,4 g, soľ: 2,25 g
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
PO
|
300 g
|